Агрегатремсервіс
Агрегатремсервіс
Київ, Харьков
Фото  1 Поршневий фарбувальний агрегат Mark X ™ Max Platinum 99304

Поршневий фарбувальний агрегат Mark X ™ Max Platinum

1 грн
Код 99304
Постачальник Агрегатремсервіс
Производитель Graco
Оцінка

Опис

Топова модель електричного безповітряного розпилювача, використовувана для нанесення фарби, вогнезахисних покриттів і штукатурки.

Багатофункціональна установка MARK MAX PLATINUM призначена для проведення масштабних фарбувальних робіт як всередині, так і зовні приміщень.

Комплектуючі
E-Control ™, FastFlush ™
Конструкція на візку TiltBack ™
ProConnect ™, QuikReel ™ зі шлангом 30 м
Гнучкий шланг, поворотний пристрій для розпилювача, керамічні кульки і кульки з неіржавіючої сталі
2 сопла, 246215 RAC X HandTite ™
Розвідний ключ і набір інструментів
TSL ™, 0,25 л
Переваги

Вбудована котушка для шланга QuikReel ™ в комплекті зі шлангом 30 м. Почніть роботу швидше і завершите її раніше, не витрачаючи час на стомлююче змотування шланга.

E-Control ™, регулятор тиску, розташований на кінці шланга. Проводьте регулювання розпилювача або зупиніть його роботу прямо на робочому місці. Висока якість фінішної забарвлення, зменшення перепис.

Система ProConnect ™ дозволяє проводити швидку заміну насоса і ємності з матеріалом.

Матеріали
Установки MARK MAX PLATINUM призначені для нанесення латексу, водоемульсійних і акрилових фарб, епоксидних смол, шпаклівки, вогнезахисних фарб, розбухають вогнестійких покриттів і найпоширеніших видів штукатурки (безповітряним способом). Устаткування володіє достатньою потужністю для можливості подачі необхідного об'єму матеріалу в разі одночасної роботи двох операторів.
Intumescents
Ізоляція
Покрівельні покриття
Plasters
Фарби
Особливості

Вбудована котушка для шланга
Можливість швидкого змотування і розмотування шлангів довжиною до 45 метрів дозволяє здійснювати процес розпилення в діапазоні 90 метрів без необхідності переміщення установки. Місткість: 90 м (1/4 ") / 60 м (3/8")


FastFlush ™ Heavy Duty Prime Valve
The new FastFlush cleaning system runs the motor at a higher speed which results in high flow and faster cleaning.


Easy Out ™ Filter
The Easy Out pump filter is designed to filter from the inside out so filters won't get stuck or collapse when they are filled with dirt or debris. It's large filtering area reduces tip clogs and ensures a quality finish. Filter removes with the cap which means less mess.


E-Control ™
Бездротовий прилад дистанційного контролю за рівнем тиску: під'єднується безпосередньо до шланга і дозволяє дистанційно регулювати рівень тиску. Міцна, влагозащитная, цілісна конструкція. Дальність дії - 45 метрів.


Насос Endurance ™
Високонадійні поршневі насоси Graco з V-подібними ущільнювачами. Наявність впускного клапана QuickAccess ™ спрощує процес очищення і вилучення сторонніх часток.


ProConnect ™ - система для швидкої заміни насоса, що не вимагає додаткових інструментів
Система ProConnect призначена для можливості швидкої заміни насосів Endurance ™. Заміна здійснюється за кілька секунд прямо на робочому місці і не вимагає використання додаткових інструментів. Прямо як для автомобіля. Необхідно мати запасні деталі!


Візок TiltBack
Конструкція зі стійкою для розпилювача дозволяє з легкістю здійснювати заміну відра і проводити очистку і технічне обслуговування насоса.

Залишити коментар

Коментарі, відгуки

Коментарів ще немає. Залишити коментар

Дивіться також

Інші пропозиції



Рекламні посилання
Реклама за 3000 грн на рік

від будівельного портала

Тисни, та дізнайся більше

або пишіть: reklama@promobud.ua